S.M.S.J Fălticeni participa la Festivalul cultural-artistic al studenţilor

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni este reprezentată la Festivalul cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, ediţia a XV-a, de către elevul Lăcătuş Nicolae (anul I) şi elevul Grigore Sorin Gabriel (anul al II-lea).

Elevii, însoţiţi de plt. Onisie Daniel, participă la proba muzică uşoară în care vor prezenta câte două piese, una ritmată şi una lentă. Alte probe în concurs sunt: muzică folk, muzică populară, secţiunea instrumentală şi creaţie literară poezie.

A;a cum am fost informaţi de cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, festivalul este organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne şi se desfăşoară la Institutul de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti, în perioada 22-23 aprilie 2013.

La festival au mai fost invitaţi să participe elevi din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, precum şi studenţi ai Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.