Turneul zonal de fotbal feminin

Sala de sport a Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni a găzduit sâmbătă şi duminică turneul zonal de fotbal feminin, contând pentru calificarea la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Sâmbătă au avut loc primele patru partide din cadrul turneului, echipele din Botoşani şi Vaslui neprezentându-se la turneul de calificare de la Fălticeni. Judeţul Suceava a fost reprezentat de echipa Colegiului Silvic “Câmpulung Moldovenesc. Dimineaţă s-au jucat două meciuri, cu multe goluri spectaculoase. Reprezentanta judeţului Neamţ a pierdut la limită, 2-3, în faţa Bacăului. În al doilea meci reprezentantele Iaşului şi Sucevei au terminat la egalitate, scor 2-2. După-amiază fetele din cele ptru echipe fost mai “zgârcite” la capitolul spectacol. Iaşul a învins Neamţul cu 2-0 iar Suceava a remizat cu Bacăul, scor 0-0.

În meciurile disputate duminică, fetele de la Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moineşti (judeţul Bacău) au încheiat turneul zonal pe primul loc după ce au învins cu 2-1 echipa Liceului “Mihai Eminescu” din Iaşi. Ieşencele s-au clasat pe locul 2, alături de fetele de la Colegiul Silvic Câmpulung Molodvenesc, care au învins cu 1-0 reprezentanta judeţului Neamţ. Premierea a fost efectuată de inspectorul şcolar Gheorghe Coman, iar prima clasată, echipa Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moineşti s-a calificat în finala naţională

În luna mai, Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni va găzdui alte două turnee zonale de fotbal, la categoria învăţământ primar.

Reclame:

Lasa un comentariu: