Turneul zonal de fotbal feminin

Sala de sport a Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni a găzduit sâmbătă şi duminică turneul zonal de fotbal feminin, contând pentru calificarea la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Sâmbătă au avut loc primele patru partide din cadrul turneului, echipele din Botoşani şi Vaslui neprezentându-se la turneul de calificare de la Fălticeni. Judeţul Suceava a fost reprezentat de echipa Colegiului Silvic “Câmpulung Moldovenesc. Dimineaţă s-au jucat două meciuri, cu multe goluri spectaculoase. Reprezentanta judeţului Neamţ a pierdut la limită, 2-3, în faţa Bacăului. În al doilea meci reprezentantele Iaşului şi Sucevei au terminat la egalitate, scor 2-2. După-amiază fetele din cele ptru echipe fost mai “zgârcite” la capitolul spectacol. Iaşul a învins Neamţul cu 2-0 iar Suceava a remizat cu Bacăul, scor 0-0.

În meciurile disputate duminică, fetele de la Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moineşti (judeţul Bacău) au încheiat turneul zonal pe primul loc după ce au învins cu 2-1 echipa Liceului “Mihai Eminescu” din Iaşi. Ieşencele s-au clasat pe locul 2, alături de fetele de la Colegiul Silvic Câmpulung Molodvenesc, care au învins cu 1-0 reprezentanta judeţului Neamţ. Premierea a fost efectuată de inspectorul şcolar Gheorghe Coman, iar prima clasată, echipa Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moineşti s-a calificat în finala naţională

În luna mai, Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni va găzdui alte două turnee zonale de fotbal, la categoria învăţământ primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.