Ziua Grădiniței cu Program Normal “Lizuca” din Fălticeni

Preșcolari, cadre didactice, părinți și bunici au săbătorit la sfârșitul săptămânii trecute Ziua Grădiniței cu Program Normal “Lizuca” din Fălticeni. La ceas aniversar, au dorit să fie aproape de copiii și de personalul grădiniței primarul Cătălin Coman, comisarul șef Ioan Nichitoi, comandantul Poliției Municipale, consilierul local Mihai Ion.

După ce un sobor format din 7 preoți au rostit rugăciuni pentru copiii care învață în această instituție și pentru educatoarele care se ocupă de educația copiilor și mesajul autorităților locale a urmat un spectacol de dansuri, cântece și poezii.

„Momentul de sărbătoare a fost marcat de copii și oaspeți și prin rugăciune, având în vedere că patronul spiritual al grădiniței noastre este Sfântul Dimitrie, izvorâtorul de mir. Mulțumim pe această cale tuturor colaboratorilor, sponsorilor care ne-au ajutat să putem realiza acest minunat eveniment”, ne-a declarat educatoarea Balan Doinița.

Atmosfera a fost destinsă și prin realizarea unor jocuri cu preșcolari din grupele coordonate de educatoarele Doinița Balan, Elena Beraru și Viorica Pîntea, aducându-se în prim plan valorile umanitare și avantajele pe termen lung ale educației din sistemul preșcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.