Ședință foto și face-painting: Pregătim catalogul expoziției

Întâlnirea dintre artiștii plastici, fotografi și copii, va avea loc luni, 3 noiembrie a.c, orele 16, la ¨Galeria Oamenilor de seamă¨, Str. Sucevei, nr.95 și va consta într-o ședință foto pre-eveniment și o sesiune de face-painting, special realízate pentru catalogul expoziției. Face-paintingul este una din cele mai indrăgite activități de la petrecerile pentrucopii sau mai este numită pictură pe față care, se realizează cu culori speciale pentru piele. Cu un numă rpractic nelimitat de modele, facepainting-ul este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodată, pentru că se pot transforma de fiecare dată în alt personaj, animăluț sau desen animat, în funcție de tema petrecerii sau de propia lor imaginație și creativitate.
Vopselele profesionale Snazaroo folosite pentru pictura pe față și pe corp, sunt create manual din ingrediente organice, pentru o piele delicată, sunt antialergice, au o mare putere de acoperire, sunt culori vii care se usucă repedeși se inlătură foarte ușor cu apă și săpun. Sclipiciul este nemetalic, iar gelul cu sclipici este pe bază de apă. În varianta optimă, o pictură pe faţă pentru un copil durează 4-6 minute.

Așadar, copiii participanți la evenimentul din data de 6.12.2014, sun tinvitați  să ia parte la o poveste care se promite a fi unică.

10743910_797165730305989_287941229_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.