David Niculeasa a obţinut Cupa Bucovina la judo la categoria Under 14 / 46 de kilograme

            Sâmbătă, 1 noiembrie, la Gura Humorului s-a desfăşurat ediţia a XIII-a a „Cupei Bucovina” la judo, competiţie aflată în calendarul Federaţiei Române de Judo,  la care au participat 130 de sportivi, reprezentând 12 cluburi de judo din România.

            La acest concurs a participt şi 6 sportivi împreună cu antrenorul Liviu Deleanu de la secţia de judo a Clubului Sportiv „Şomuz” Fălticeni.

            Performerul echipei a fost David Niculeasa, care a obţinut primul loc la categoria Under 14 / 46 de kilograme.  David este elev în clasa a VI-a, la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”.

            Alţi trei sportivi s-au clasat pe locul 5: Ştefan Jora – Under 16 / 66 de kilograme, Alexandru Adam – Under 16 / 55 de kilograme, Gabriel Niculeasa – Under 12 / 38 de kilograme.

            „A fost un concurs bun pentru cei 6 copii. Toţi au luptat pentru a ajunge pe podium. David este un sportiv de perspectivă, care poate să urce ca valoare”, ne-a declarat Liviu Deleanu.

            La „Cupa Bucovina” au mai concurat: Tudor Deleanu – Under 16 / 50 de kilograme şi Teodor Peiu – Under 16 / +55 de kilograme.

            Pentru sportivii secţiei de judo ACS Şomuz Fălticeni urmează participarea la o nouă competiţie imortantă la nivel naţional, Memorialul Oneşti, pe data de 15 noiembrie.

Falticeni-cupa_bucovinei_1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.