Cinci premii pentru secţia de tenis de câmp a A.C.S. „Nada Florilor” Fălticeni

Duminică, 21 decembrie, la Iaşi, s-a desfăşurat „Cupa ACS Performer”, la tenis, turneu organizat în cadrul circuitului Tenis 10 de Federaţia Română deTenis. Secţia de tenis de câmp a A.C.S. „Nada Florilor” Fălticeni a participat cu 8 copiii la această competiţie, obţinând cinci locuri pe podium, toţi copiii pregătiţi de Marcel Dascălu având în concursul de duminică prestaţii lăudabile.

La nivelul Roşu, primii trei clasaţi au fost micii tenismeni din Fălticeni: Ilinca Anton – locul 1, David Onisei – locul 2, David Buhă – locul 3.  La nivelul Portocaliu fălticenenii au reuşit să obţină: locul 1 – Cosmin Ciocârlan, locul 3 – Andreea Anton, locul 4 – Evelina Tănase.

„A fost un an cu rezultate foarte bune, în care copiii pregătiţi la Fălticeni au devenit o forţă pentru competitorii din Moldova, dovadă fiind rezultatele obţinute la toate turneele la care am participat. Ascensiunea Simonei Halep în tenisul mondial i-a inspirat şi pe copiii, în această vară numărul tinerilor care au dorit să înveţe tainele tenisului de câmp dublându-se la Fălticeni. Vârsta copiilor pe care îi pregătim este cuprinsă între 3 şi 17 ani. Câţiva dintre tinerii fălticeneni au ajuns să participe, în nume propriu, la competiţii oficale organizate sub egida Federaţiei Române de Tenis. Printre ei se numără şi Vasile Filip (12 ani), care în 2014 se clasează pe locul 58 la nivel naţional, acumulând 1353 puncte în urma participării la competiţiile organizate de FRT”, ne-a declarat antrenorul Marcel Dascălu.

Sâmbătă, 27 decembrie, 25 de practicanţii tenisului de masă la .C.S. „Nada Florilor” Fălticeni se vor întâlni la sala de sport „Gabriel Udişteanu”, în cadrul unui turneu local dotat cu „Cupa Moş Crăciun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.