Cupa Federaţiei la ergometru

Federaţia Română de Canotaj a organizat vineri, 19 decembrie 2014, „Cupa Federaţiei la Ergometru”, competiţie rezervată juniorilor. Competiţia s-a desfăşurat simultan, în şase centre de pregătire ale canotorilor: Snagov, Năvodari, Orşova, Fălticeni, Timişoara şi Iaşi, pe ergometre tip Concept II. Distanţa de concurs a fost de 2000 de metri în cazul Juniorilor I şi Juniorilor II (individual şi echipe) şi de 1000 de metri în cazul Juniorilor III.

La Fălticeni, concursul a avut loc în Sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane”. Pe lista de concurs s-au aflat 28 de sportive, 14 de la CSS „Nicu Gane” şi 14 de la CSM Suceava, între aceştia şi cei mai valoroşi canotori, membri ai loturilor naţionale Ciprian Tudosă, Cristina Sava şi Cosmin Pascari.

Câştigătorii vor fi stabiliţi de Federaţia Română de Canotaj după centralizarea rezultatelor înregistrate de canotorii care au concurat în cele 6 centre.

Până în primăvară canotorii vor concura tot pe ergometru în alte două competiţii organizate de Federaţia Română de Canotaj.

Aşa cum am aflat de la antrenorul Vasile Avrămia, 2014 a fost un an foarte bun pentru canotorii din judeţul Suceava prin rezultatele remarcabile obţinute în competiţiile internaţionale. Anul 2015 vine cu noi provocări: Campionatul Mondial de la Rio (Brazilia), Campionatul European de Juniori din Cehia şi Balcaniada care va fi găzduită de România, la Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.