Spectacol caritabil – “Magia Crăciunului”

Joi, 13 decembrie, de la ora 14, Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni va găzdui ediţia a IV a a spectacolului caritabil “Magia Crăciunului”. 

Programul artistic cuprinde dansuri, momente de teatru şi scenete umoristice, colinde şi o paradă a modei. Proiectul educaţional „Magia Crăciunului”, se va încheia cu o expoziţie cu vânzare a unor decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, lucrate manual de voluntari.
Evenimentul este organizat de Grădiniţa Specială Fălticeni, în parteneriat cu cele trei colegii din municipiu: Colegiul Naţional “Nicu Gane”, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” şi Colegiul “Vasile Lovinescu”.
„Sumele adunate din vânzarea biletelor la spectacol şi din vânzarea obiectelor din expoziţie vor fi folosite pentru copiii de la Grădiniţa Specială Fălticeni, copii care nu pot auzi colindul tradiţional, nu pot vesti Naşterea Domnului sau nu se pot deplasa pentru a vedea jocul caprei sau a ursului” au precizat organizatorii.
Evenimentul se înscrie în Proiectul Naţional de Acţiune Comunitară bazat pe voluntariat “Împreună pentru o viaţă mai bună”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.