La Fălticeni, prioritate la deszăpezire au E 85 şi drumurile de acces în municipiu

Vineri, 25 ianuarie, Primăria Fălticeni a acţionat în municipiu pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă şi de pe trotuare cu patru utilaje din dotarea Serviciului de Utilităţi Publice:  2 pluguri, 1 utilaj unimog şi 1 utilaj bobkat pentru curăţarea trotuarelor şi aleilor.

Acţiunile de deszăpezire au avut ca prioritate asigurarea circulaţiei mijloacelor auto pe tronsonul local al Drumului European 85 şi pe celelalte drumuri de acces în municipiu. În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, utilajele de deszăpezire au acţionat şi pe străzile interioare, municipalitatea asigurându-i pe fălticeneni că după încetarea ninsorii, utilajele vor ajunge să îndepărteze zăpada de pe toate străzile.

Primăria Municipiului Fălticeni roagă populaţia, instituţiile publice şi agenţii economici să susţină acţiunile de deszăpezire, curăţând periodic căile de acces pietonal spre locuinţe şi sediile în care îşi desfăşoară activitatea.

O problemă cu care se confruntă municipalitatea după fiecare ninsoare este cea a vehiculelor parcate pe partea dreaptă a străzilor, ceea ce face ca de cele mai multe ori intervenţia plugurilor semipurtate să fie mult îngreunată. Deşi poliţia rutieră a făcut apel la şoferi să-şi mute maşinile, acestea au rămas, în marea majoritate, pe locul unde au fost parcate. Conducerea Primăriei Fălticeni îi roagă pe proprietarii de autovehicule să nu-şi mai parcheze maşinile pe prima bandă a străzilor Sucevei, 2 Grăniceri, Revoluţiei şi Republicii, pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.