Fălticeneanca Maria Apetroaie va organiza Grand prix beauty & talent Italia

Maria Apetroaie, o tânără din Fălticeni stabilită de câţiva ani în Italia care s-a remarcat deja la câteva concursuri de frumuseţe din Peninsulă, a decis să coboare de pe podium şi să lucreze în spatele reflectoarelor.

Câştigătoare a două titluri de frumuseţe în Italia – Miss Fascino 2012 şi Miss Europa -, finalistă a concursului Miss Mondo, Maria Apetroaie, se pregăteşte pentru a doua experienţă în calitate de organizator a unui concurs de frumuseţe internaţional (după organizarea concursului Miss fotomodella d’Italia – Atena Lucana 2012). În luna februarie, Maria Apetroaie, în calitate de director artistic, va organiza Grand prix beauty & talent Italia.

 “Concursul a fost creat având ca scop descoperirea de noi talente pe teritoriul Italiei, şi este deschis şi străinilor, indiferent de naţionalitate şi rasă. Concursul se va desfăşura în Provinica Salerno (Atena Lucana), cu sprijinul primarului Sergio Annunziata, şi va avea două secţiuni: Young şi Over. Concursul urmăreşte şi îmbunătăţirea relaţiilor dintre Italia, România şi alte ţări.

Voi fi ajutată să organizez acest eveniment, de o echipă formată din Tato Larghi –  videoreporter, Pasquale Sorentino – fotograf, Savio de Martino – cântăreţ şi prezentator al evenimentului, care anul acesta va participa la Festivalul de la Sanremo”,  ne-a declarat Maria Apetroaie.

Românca le invită pe tinerele care doresc să participe şi îndeplinesc condiţiile necesare preselecţiei, să o contacteze pe Facebook,.facebook.com/Mary.sAgency.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.