“Târgul cadourilor de mărţişor”, o şansă pentru copiii cu probleme grave de sănătate

În perioada 18 februarie -11 martie, la Muzeul Apelor “Mihai Băcescu” din Fălticeni se va desfăşura “Târgul cadourilor de mărţişor”. Manifestarea este organizată de Gradiniţa Specială Fălticeni împreună cu Asociaţia “Euroşansa For Life” în parteneriat cu unităţile de învăţământ din municipiul Fălticeni şi are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii aflaţi în dificultate (probleme grave de sănătate) din Grădiniţa Specială şi pentru acoperirea cheltuielilor necesare derulării acestui proiect.

            “Sunt aşteptaţi să participe cu lucrări originale şi de calitate, preşcolari şi şcolari din toate unităţile de învăţământ din municipiul Fălticeni sub coordonarea cadrelor didactice care manifestă dorinţa de a se alătura proiectului nostru sau copiii şi tineri cu creaţii personale realizate în afara instituţiilor de învăţământ”, ne-a declarat educatoarea prof. Mihaela Sandu, coordonatoarea proiectului.

“Târgul cadourilor de mărţişor” face parte din Proiectului educaţional-umanitar “Şansa de a darui!” iniţiat de Asociaţia “Euroşansa For Life”.

Lucrările pot fi aduse la secretariatul Gradiniţei Speciale sau la sediul Asociaţiei până pe data de 20 februarie.

 

                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.