Internet gratuit şi multe premii în al doilea week al Serbarilor Zăpezii

Ediţia 2013 a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei este susţinută de UPC România care pe lângă numeroase premii la concursurile organizate pe pârtii şi pe scenă aduce şi experienţa celui mai rapid Internet din România, Fiber Power. Cele 3 hot spoturi instalate de UPC în Vatra Dornei, în centrul oraşului şi pe pârtiile Veveriţa şi Parc le permit tuturor să navigheze gratuit pe Internet, în perioada 9-17 februarie.

Pe lângă oferirea de WiFi gratuit în perioada Serbărilor Zăpezii, UPC a mai pregătit o surpriză localnicilor şi turistilor care vin în Vatra Dornei în această perioadă. Pe 17 februarie, UPC organizează pe pârtia Veveriţa un concurs de ski pentru amatori.

Aşa cum am afalt de la Ştefan Stanciu, manager regional comunicare, UPC România, soluţia de hotspot implementată de UPC în Vatra Dornei aduce experienţa digitală pentru toţi cei care doresc să testeze Internetul Fiber Power pentru a naviga online, cu viteze de până la 100 Mbps. Ei au astfel ocazia să împărtăşească celor dragi imagini din Vatra Dornei, să acceseze online conţinutul dorit şi să corespondeze prin email sau reţele de socializare cu familia şi prietenii. Zonele în care UPC oferă internet gratuit sunt pârtia Parc, pârtia Veveriţa şi Parcul Central din Vatra Dornei, în zona cazinoului. Astfel, în perioada 9-17 februarie, toţi cei care ajung în zonele hot spot-urilor UPC vor putea să se conecteze liber la Internet de pe telefon, tabletă sau laptop.

“Iubitorii sporturilor de iarnă care schiază duminică, 17 februarie, pe pârtia Veveriţa, vor avea şansa ca, pe lângă distracţie, să câştige şi premiile puse în joc de UPC.

Concursul  de schi va fi organizat pe două categorii – fete şi baieţi – fiecare dintre aceste două categorii având două grupe de vârstă (18-35 si peste 35 de ani). Înscrierile se fac la Hot Spot-ul UPC de la Salvamont, iar concursul va fi organizat duminică, 17 februarie, începând cu ora 11.00. Pe lângă această competiţie de ski, UPC organizează şi alte concursuri, pentru toţi cei care vin să se distreze pe pârtia Veveriţa din Vatra Dornei” ne-a declarat Ştefan Stanciu.

Participanţii la concursurile organizate de UPC au şansa de a câştiga accesorii pentru ski şi multe alte premii. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.