Cupa României la ergometru

Sâmbătă, 16 martie, în patru centre de canotaj din ţară, Fălticeni, Snagov, Năvodari şi Timişoara, s-a desfăşurat Cupa României la ergometru, competiţie la care au participat peste 200 de tineri canotori, băieţi şi fete, (juniori 1 şi juniori 2).

La Fălticeni, în Sala de sport a Colegiului Naţional “Nicu Gane”, au fost prezenţi 45 de sportivi: 14 din Fălticeni, 12 din Suceava, 10 din Iaşi, 9 din Botoşani. Rezultatele finale vor fi comunicate în cursul săptămânii viitoare, după centralizarea rezultatelor la nivel naţional.

Rezultate:

 

Canotorii de la CSS “Nicu Gane” şi CSM Suceava au urcat pe podium la  Cupa României la Ergometru

La sfârşitul săptămânii trecute Sala de sport a Colegiului Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni a găzduit Cupa României la Ergometru, zona Moldovei, competiţie oficială în calendarul Federaţiei Române de Canotaj. Canotorii de la Clubul Sportiv Şcolar “Nicu Gane”, pregătiţi de antrenorii Vasile Avrămia şi Ana Avrămia au avut o participare meritorie, urcând de trei ori pe podium, după centralizarea rezultatelor din cele 4 centre de concurs organizate la nivel naţional. La proba de dublu – juniori II, echipe, Ciprian Tudosă şi Mihai Ianoş au ocupat locul I. La proba de dublu – junioare I, echipe, canotoarele Mihaela Vultur şi Raluca Sofia au ocupat locul al III –lea. În aceiaşi probă, echipajul format din Bogdan Duceag şi Petru Pavel a încheiat pe locul IV. Tot pe locul IV a terminat concursul şi Scutaru Gabriel, la categoria juniori III – individual.

La Proba juniori II, echipe, categoria uşoară, locul I a revenit echipajului Gabriel Cazacu şi Marian Văcăriţa

Dintre canotorii de la CSM Suceava pregătiţi de Ioan Despa, au urcat pe podium Larisa Elena Roşu, locul II la junioare III, feminin, individual şi echipajul de 4 de la juniori II, masculin, echipe, format din Costin Pascari, Constantin Staut, Constantin Ştefăroi şi Simion Mutu, care au obţinut tot locul II.

La juniori I, masculin, echipe, sucevenii Ionuţ Bratu şi Valentin Porcos  s-au clasat pe locul IV şi Gianina Beleagă, a obţinut locul VI la junioare I, feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.