Două proiecte din judeţul Suceava premiate în cadrul unui concurs organizat de ADR Nord – Est

Două proiecte derulate în judeţul Suceava, finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, au fost premiate în cadrul concursului „Regiunea Nord – Est prin prisma comunicatorilor Regio”.

Concursul a fost organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est şi a urmărit premierea celor mai bune publicaţii scrise, pagini web şi fotografii realizate pentru promovarea investiţiilor realizate cu sprijinul Regio în Regiunea Nord-Est. Festivitatea de premiere a avut loc joi, 21 martie, la Piatra Neamţ, cu ocazia întâlnirii anuale a comunicatorilor Regio Nord Est.

Proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a Muzeului de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, iniţiat de Primăria Fălticeni, a obţinut premiul al doilea la categoria „Fotografii”. Consiliul Judeţean Suceava a luat premiul întâi la categoria „Publicaţii tipărite Regio”, pentru broşura de promovare a proiectului „Pelerin în Bucovina”.

În competiţie au fost înscrise peste 90 de proiecte implementate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 în Regiunea de Nord-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.