Falticeniul, sub cod portocaliu

Primăria Municipiului Fălticeni informează populaţia că în următoarele ore va intra în vigoare o atenţionare “Cod portocaliu” de ninsoare şi viscol, valabilă până sâmbătă 23, martie, la ora 8. Având în vedere efectele meteorologice pe termen scurt, administraţia locală roagă populaţia să sprijine acţiunile care vor fi iniţiate de  Comitetul local pentru situaţii de urgenţă.

La ora 14, la sediul Primăriei Fălticeni a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, sub conducerea viceprimarului Gheorghe Aldea. Au participat reprezentanţii Direcţiei Tehnice şi ai Serviciului de Utilităţi Publice şi cei ai Poliţiei Municipale, Poliţia Locală, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, Detaşamentul de Jandarmi Fălticeni. Cu această ocazie a fost stabilit planul de intervenţie în situaţii în care vor exista căderi masive de zăpadă, acumulări de zăpadă pe immobile, arbori în pericol de cădere etc.

Serviciul de Utilităţi Publice al Primăriei Fălticeni este pregătit să intervină în teren cu toate utilajele din dotare. Sunt asigurate stocurile de combustibil şi material antiderapant.

Situaţiile deosebite vor putea fi aduse la cunoştinţa autorităţilor locale, la numărul de telefon 0230.542056. La nivelul administraţiei locale a fost activat serviciul de permanenţă.Falticeni-Falticeni iarana 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.