Info – Asociaţii de proprietari

Urmare a problemelor grave apărute în gestionarea activităţii la Asociaţia de Proprietari „Speranţa” nr. 11 Fălticeni, Primarul Gheorghe Cătălin Coman a convocat conducerea asociaţiei de proprietari şi toţi proprietarii din această asociaţie la o întâlnire publică, duminică 31 martie, ora 13.00, la Casa de Cultură Fălticeni.

Situaţiile conflictuale care persistă între proprietari şi conducerea asociaţiei de proprietari, precum şi neplata facturilor către furnizorii de utilităţi, pot duce la un blocaj total la nivelul asociaţiei de proprietari.

Există astfel riscul ca în perioada imediat următoare furnizorii să sisteze serviciile de alimentare cu apă, colectare a deşeurilor, iluminatul pe casa scării.

Duminică, 7 aprilie 2013, la ora 13, Primăria Municipiului Fălticeni invită asociaţiile de proprietari din Fălticeni (preşedinţii, administratorii şi şefii de scară), la o discuţie pe tema reabilitării termice a imobilelor. Întâlnirea este programată la Casa de Cultură Fălticeni. Şi-au anunţat prezenţa la această întîlnire experţi în soluţii de reabilitare termică a unităţilor locative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.