Cu trei victorii şi o înfrângere, CSS “Nicu Gane” s-a calificat în finala Campionatului Naţional de Volei – Divizia Juniori

În perioada 10-14 aprilie, la Baia Mare se desfăşoară turneele semifinale ale Campionatului Naţional de Volei – Divizia Juniori. Pe lângă echipa CSS “Nicu Gane” Fălticeni, din serie mai fac parte echipele: CVM Tomis Constanţa, CSS 2 UKRO Baia Mare, CSS Bega Timişoara, CSS Zalău şi CSS Bacău.

Echipa de juniori a Colegiului Naţional “Nicu Gane” a debutat miercuri cu o victorie în faţa echipei CSS Bacău, scor 3-1. Joi, echipa pregătită de antrenorul Ionel Ciocan a întâlnit echipa gazdă, CSS 2 UKRO Baia Mare, fălticenenii obţinând Victoria cu scorul de 3-0 (25-14/ 25-20/ 25-22).

Vineri, fălticenenii au întâlnit una dintre principalele favorite la câştigarea titlului naţional la nivelul juniorilor, CVM Tomis Constanţa. Echipa CSS “Nicu Gane” a pierdut în faţa constănţenilor cu 3-0.

Sâmbătă după-amiază, CSS “Nicu Gane” Fălticeni a învins cu 3-1 pe CSS Zalău, una dintre pretendentele la calificarea la turneul final. Cu acest rezultat fălticenenii au urcat pe locul doi în Seria a II a a semifinalelor şi şi-au îndeplinit obiectivul, calificarea în finala naţională. Duminică, 14 aprilie, echipa pregătită de antrenorul Ionel Ciocan a întâlnit ultima clasată a seriei, Bega Timişoara.

„La Baia Mare a fost un turneu greu, cu echipe valoroase şi cu şanse la calificare pentru toate participantele. Scopul nostru a fost atins, calificarea la Turneul final”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

CSS “Nicu Gane” a deplasat la Baia Mare următorul lot de jucători: Amariei Emanuel, Lupu Ştefan, Pădurariu Ciprian, Andone Cozmin, Sandu George, Tanasă Andrei, Dochiţa Iulian, Timofti Flaviu, Grădinaru Cătălin şi Vultur Marius.

Turneul final a fost reprogramat de Federaţia Română de Volei, în perioada 18-22 mai 2013. În faza finală se califică primele trei clasate din fiecare serie.

                                                                                   Silviu Buculei

Miercuri, 10 aprilie

CSS “Nicu Gane” Fălticeni – CSS Bacău 3-1
CSS 2 UKRO Baia Mare – CSS Bega Timişoara 3-2
CVM Tomis Constanţa – CSS Zalău 3-1

 

Joi, 11 aprilie
CSS “Nicu Gane” Fălticeni – CSS 2 UKRO Baia Mare 3-0
CSS Bacău – CVM Tomis Constanţa 0-3
CSS Zalău – CSS Bega Timişoara 3-0


Vineri, 12 aprilie
CVM Tomis Constanţa – CSS “Nicu Gane” Fălticeni 3-0
CSS Bega Timişoara – CSS Bacău 0-3
CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău 0-3

 

Sâmbătă, 13 aprilie
CSS “Nicu Gane” Fălticeni – CSS Zalău 3-1 (25-18/ 25-15/ 24-26/ 25-14)
CSS Bacău – CSS 2 Baia Mare 3-2
CVM Tomis Constanta – CSS Bega Timisoara 3-0

 

Duminică, 14 aprilie
CSS Bega Timisoara – CSS “Nicu Gane” Fălticeni
CSS 2 Baia Mare – CVM Tomis Constanta
CSS Zalău – CSS Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.