Canotorii fălticeneni au obţinut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de Fond la Canotaj al Juniorilor de la Timişoara

Sportivi de la 12 cluburi din ţară, printre care si cei de la cele două cluburi din judeţul Suceava CSM Suceava şi C.S.S. “Nicu Gane” au concurat pe canalul Bega în cele patru întreceri care au avut loc vineri şi sâmbăta în cadrul Campionatul Naţional de Canotaj al Juniorilor.

Aşa cum am aflat de la Antrenorul Vasile Avrămia, patru dintre cei 8 sportivi legitimaţi la CSS „Nicu Gane”, care au intrat în concurs, s-au clasat pe podium. Este vorba de Ciprian Tudose, locul 1 în proba de simplu vâsle – juniori II, Gabriel Cazacu, locul 2 în proba de simplu vâsle – categorie uşoară, şi echipajul format din Mihai Ianoş şi Petru Pavel, locul 1 în proba de dublu vâsle.

La categoria juniori I, Ionuţ Bratu şi Valentin Porcos de la CSM Suceava (antrenor Ioan Despa) a cucerit argintul în proba de dublu vâsle.

La competitia organizata de Federaţia Româna de Canotaj şi desfăşurată pe distanţa de 6000 de metri, au participat sportivi cu vârste cuprinse între 17 si 18 ani, la categoria de juniori I şi sportivi cu vârsta de până la 16 ani, la categoria juniori II, care au concurat pe ambarcaţiuni cu rame sau vâsle, cu sau fără cârmaci, cu echipaje formate din 1, 2 sau 4 persoane, la categoriile masculin şi feminine.

Antrenorul Vasile Avrămia a declarat că este mulţumit de rezultatele elevilor săi, în condiţiile în care concursul a fost şi prima ieşire pe apă din acest an. “Condiţiile meteorologice de la începutul acestui an nu ne-au permis să ne antrenăm pe apă la Fălticeni”, ne-a declarat antrenorul Vasile Avrămia.

Săptămâna viitoare, 3 fete şi 5 băieţi de la CSS „Nicu Gane” vor participa la Campionatul Naţional Individual de la Snagov, contând pentru selecţia canotorilor care vor participa la competiţiile internaţionale ale juniorilor: Campionatul European şi Campionatul Mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.