Şomerii Fălticeneni au la dispoziţie 70 de locuri de muncă

Bursa generală a locurilor de muncă va avea lor vineri, 19 aprilie, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava şi la sediile agenţiilor din Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc. La nivelul judeţului, există un număr de 510 locuri vacante, oferite de 85 de agenţi economici.

Unitatea Locală Fălticeni a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava a contactat 55 de agenţi economici pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă, din care 12 societăţi comerciale au confirmat prezenţa la Bursă. Oferta acestor, până miercuri, 17 aprilie era de 70 de locuri de muncă dintre care doar două sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Participanţii la bursă, alături de întâlnirea cu viitorii angajatori sau angajaţi, se vor putea informa cu privire la oferta de formare profesională a agenţiei de ocupare şi a partenerului de proiect, ONG-ul Fundaţia Umanitară Clopot, care se pregăteşte să deschidă cursuri de calificare în meserii noi precum baby sitter sau cele din domeniul mass-media şi turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.