Reabilitarea Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, un proiect de succes în Regiunea de Nord – Est

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est a ogranizat Conferinţa Regională Regiunea Nord – Est se dezvoltă cu REGIO.

Evenimentul a avut loc la Iaşi, joi, 6 iunie 2013, şi i-a reunit pe toţi beneficiarii Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 din Regiunea Nord – Est.

Pe lângă sesiunile de informare privind provocările gestionării REGIO în Regiunea Nord – Est şi perspectivele regionale 2014 – 2020, conferinţa a acut şi o secţiune dedicată prezentării unor proiecte considerate de succes în Regiunea Nord – Est.

Între cele cinci proiecte nominalizate de conducerea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord – Est, proiecte reprezentative pentru cele cinci axe de finanţare ale POR 2007-2013,  s-a aflat şi proiectul Repararea, reabilitarea şi modernizarea obiectivului de patrimoniu Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Municipiul Fălticeni.  Proiectul a fost implementat în perioada 28 februarie 2010 – 25 mai 2012, având o valoare totală eligibilă revizuită de 5,1 milioane de lei.  

Proiectul de la Fălticeni este prezentat şi în cel mai recent material de promovare a proiectelor de succes  implementate prin REGIO în Regiunea de Nord – Est, material realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului  şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord – Est. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.