Circuitului naţional de tenis de masă “Amatur” poposeşte la Fălticeni

 Sâmbătă, 20 iulie 2013,  la sala de sport “Gabriel Udişteanu” din Fălticeni va avea loc un concurs pe echipe, faza pe zona Moldova, din cadrul circuitului naţional de tenis de masă “Amatur”. În circuit activează jucătorii nelegitimaţi şi legitimaţi până la divizia B inclusiv, la competiţia de la Fălticeni anunţându-şi prezenţa jucători din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Vaslui, Iaşi, Bacău.

“Până în prezent şi-au anunţat participarea un număr de 8 echipe din majoritatea judeţelor mai sus menţionate dar este posibil ca până pe 13 iulie, data limită de înscriere numărul acestora să crească. Dacă numărul echipelor va fi mai mare de 10, concursul va continua şi duminică, 21 iulie”, ne-a declarat Cătălin Cozma, coordonatorul zonei Moldova.

            Municipiul Fălticeni va fi reprezentat de două echipe. Echipa Clubului Sportiv “Şomuzul” va fi formată din jucătorii Cătălin Cozma, Boris Carpovici, Marius Moşneagu, Dan Purdilă, Neculai Bujoreanu, iar echipa de tineret, care din toamna acestui an va face parte tot din Clubul Sportiv “Şomuzul” va fi formată din jucătorii Iulian Aldea, Ion Ciubotaru şi Andrei Alexiu.

Echipele sunt formate din minim 3, maxim 5 jucători, sistemul de joc este “cel mai bun din cinci meciuri” iar fiecare meci se desfăşoară după sistemul 3 din 5 seturi.

“Echipa Clubul Sportiv Şomuz desfăşoară în această perioadă mai multe turnee de pregătire deoarece la sfârşitul lunii august va participa la barajul de promovare în divizia B. Acest lucru este posibil datorită implicării masive a autorităţilor locale care au sprijinit procurarea de materiale sportive conforme Federaţiei Române de Tenis de Masă.     Componenţii echipei de tenis de masă nu ar fi ajuns la această performanţă fără sprijinul autorităţilor locale, în special al primarului Cătălin Coman”, a precizat Cătălin Cozma. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.