Se mai pot face înscrieri la Festivalul-concurs pentru tineret “Fǎlticeni-folk”

În perioada 6-7 iulie 2013, la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu-Birlic” din Fǎlticeni, va avea loc a doua ediţie a Festivalului-concurs pentru tineret “Fǎlticeni-folk”.

            Aşa cum am aflat de la principalul organizator, preotul Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei “Fǎlticeni Cultural”, creatorii şi interpreţii de muzicǎ folk cu vârsta cuprinsǎ între 12 şi 30 de ani sunt invitaţi sǎ trimitǎ înregistrǎri ale pieselor de muzicǎ folk (câte douǎ piese, compoziţii proprii sau prelucrǎri), în format dvd, pe adresa Asociaţia Fǎlticeni Cultural (str.Republicii, bloc 32, scara E, ap.3, Fǎlticeni, jud.Suceava, cod poştal 725200), pânǎ la data de 27 iunie 2013.

Soliştii şi grupurile folk care vor trece de preselecţie vor beneficia de cazare şi de masǎ gratuită pe durata festivalului, iar pentru cei care vor urca pe podiumul de premiere organizatorii au anunţat că premiile vor avea o valoare totală de peste 5.000 lei.

Din programul Festivalului-concurs pentru tineret “Fǎlticeni-folk” nu vor lipsi în fiecare seară recitalurile unor folkişti de renume din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.