Fălticeneanul Alexa Paşcu premiat la Festivalul Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”

În urma jurizării ediţiei a-III-a a Festivalului Naţional de Poezie "Ion Budai Deleanu", scriitorul fălticenean Alexa Paşcu a primit premiul al II-lea.

Perioada de trimitere a poeziilor pentru concurs a fost până pe 1 iulie 2013, concurenţii trimiţând câte trei poezii, din care una a avut ca temă Aurel Vlaicu.

            Festivitatea de premiere va avea loc în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara în perioada 23 – 25 august, ocazie cu care vor putea fi făcute publice versurile pentru care autorii lor au fost premiaţi.

La concurs s-au înscris poeţi din ţară, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai Ligii Scriitorilor Români, iar textele trimise nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii, 24.08.2013. Poeţii din judeţul Hunedoara nu au dreptul de a participa la acest concurs.

Festivalul  Naţional de Poezie “Ion Budai Deleanu” este organizat de Cenaclul Literar „Ion Budai Deleanu” din Geoagiu coordonat de dipl. ing.Claudiu Nicolae Şimonaţi împreună cu Primăria şi Consiliul Local al oraşului Geoagiu, Liga Scriitorilor din România şi alte instituţii locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.