Au început înscrierile pentru Concursul Național de Folk ”Nada Florilor”

Începând de miercuri după – amiază au început înscrierile la Concursul Național de Folk ”Nada Florilor”, care se va desfășura la Fălticeni în zilele de 26 și 27 octombrie.

Concursul Național de Folk ”Nada Florilor” se adresează tinerelor talente, intrepreți sau grupuri, data limită a înscrierii fiind 20 octombrie, ora 23.59. Concurenții vor trebui să trimită un CV și înregistrarea a două piese folk în format mp3, interpretate în limba română, la adresa ampathos@yahoo.com.

Prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească concurenții este cea a vârstei, admiși fiind doar cei care au între 14 și 30 ani împliniți până la data de 26 octombrie 2013 inclusiv. În cazul grupurilor folk, acestea trebuie să aibă maxim trei membri.

Concursul va avea pe fiecare din cele două secțiuni, interpretare și compoziție, cel mult 25 de persoane. Pentru secțiunea compoziție, participanții vor trebui să trimită înregistrarea a două piese compoziții proprii.

Selecția se va face pe 21 octombrie, iar o zi mai târziu cei care s-au înscris vor afla dacă vor intra sau nu în concurs.

Concursul Național de Folk ”Nada Florilor” este organizat de Primăria Municipiului Fălticeni, Asociația Ghizilor din Bucovina, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Suceava și Asociația Pathos Cultural.

concurs_national_folk_nada_florilor_falticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.