„Folklor Haus” la C.N.”Nicu Gane” Falticeni

„Balul bobocilor” de la Colegiul Național “Nicu Gane”, a cărui tematică a fost “Folklor Haus”, a adus în atenția concurenților dar și a spectatorilor, elemente legate de folclorul mai multor țări. Cele opt perechi de boboci, (Denisa Pandelea – Paul Tihan, Denisa Albu – Ciprian Nistor , Patri Haidău – Andrei Mitocaru, Dumi Goran – Alex Pantea, Teya Miron –  Denis Nastacă, Maria Hrițcu – Alex Tcaciuc, Ștefania Boamba – Alex Nistor, Dumitrița Tudora – Cosmin Cărăbuș ), au avut de trecut patru probe. O probă de prezentare, una de dans, o probă de aptitudini și o probă surpriză.          De la aspiranții la titlurile de Miss și Mister, am aflat că cea mai grea probă a fost cea surpriză, în urma căreia concurenții trebuiau să orneze un tricou cu motive tradiționale românești, folosind sprayuri și creioane colorate.      

         La concursul de Miss, fiecare pereche a reprezentat câte o țară iar fiecare participant a purtat o costumație specifică țării pe care a reprezentat-o.

         Juriul a avut o misiune grea, toți concurenții fiind la înălțime, talentați și spontani. În urma deliberării, titlul de Miss Boboc i-a fost acordat Dumitriței Tudora din clasa a IX-a A iar titlul de Mister Boboc i-a fost acordat lui Paul Tihan din clasa a IX-a G.

         Pe lângă premiile oferite de sponsori, cei doi au primit aplauze din partea spectatorilor. 

         Spectacolul invitaților a fost oferit de Lora, care a ridicat sala în picioare, Diana Căldăraru care multora le-a adus aminte de emisiunea “Românii au talent” dar și de C.R. B.L.

         Acesta din urmă, în stilu-i caracteristic a făcut câteva glumițe pe seama unor tineri care s-au infuriat și au reacționat, iar în final C.R.B.L. s-a ales cu barba atinsă… și cu câteva vorbe urâte.

         Totodată trebuie spus că la începutul recitalului, care ar fi trebuit să fie ceva mai lung, acesta s-a prezentat ca fiind C. R. –bani, lucru care s-a și confirmat. A cântat foarte puțin, un motiv fiind și cel relatat mai sus.

         Evenimentul s-a desfășurat vineri, 25 octombrie la Down Town Cinema, cu începere de la ora 19 și a adunat peste 1000 de spectatori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.