Ornamente pentru pomul de Crăciun al copiilor cu nevoi speciale din Fălticeni făcute de tineri români și bulgari

Marți, 26 noiembrie, la Grădinița Specială Fălticeni a avut loc o nouă întâlnire a partenerilor din Programul A.C.E.S. (Academia Școlilor Cental Europene) derulat în cadrul  Proiectului de Acțiune Comunitară „Visăm împreuna la o lume mai buna”.

Așa cum am aflat de la prof. Mariana Amariei, coordonator Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC), în Programul A.C.E.S. este implicat Colegiul ,,Vasile Lovinescu” din România – coordonator prof. Oana Fodor și o instituție de învățământ din Bulgaria – coordonator prof. Emilia Aldumirova.

“a fost o zi de neuitat, frumoasă și plină de încărcătură emoțională, o zi în care am primit vizita colegilor noștri cu multă bucurie și căldură. Ne-am cunoscut, am socializat și am desfășurat o activitate comună pe ateliere de lucru. Am confecționat globuri și steluțe pentru bradul de Crăciun. Mulțumim colegelor din Bulgaria, partenerilor nostri de la Colegiul „Vasile Lovinescu” și colegelor de la gradiniță care s-au implicat în buna desfășurarea acestei activități minunate. Vă așteptăm în mijlocul nostru cu drag și la alte activități”, ne-a declarat prof. Mariana Amariei.

Întâlnirea de la Fălticeni s-a desfășurat conform planului stabilit în cadrul parteneriatului din cadrul Proiectului de Acțiune Comunitară „Visăm împreuna la o lume mai buna”, încheiat în acest an școlar de Grădinița Specială Fălticeni cu Colegiul “Vasile Lovinescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.