„Cum salvăm Crăciunul ?”-Balul bobocilor clasa a V-a

Marți, 17 decembrie 2013, la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, din municipiul Fălticeni, s-a desfășurat Balul bobocilor, gimnaziu. Protagoniștii manifestării au fost elevii clasei a V-a, de la Colegiul Național “Nicu Gane”, iar organizatori au fost elevii clasei a IX-a A, coordonați de prof Dana Anton.

Aflându-ne în perioada premergătoare sărbătorii Crăciunului, manifestarea s-a desfășurat în spiritul acesteia, titlul fiind unul sugestiv – “Cum salvăm Crăciunul ?”.

Pe scenă au evoluat perechile înscrise pentru concursul de Miss Boboc, acestea având de susținut mai multe probe. Printre acestea au fost proba de prezentare, proba de aptitudini și proba, surpriză în care participanții au avut de ornat un cadou pentru Crăciun. Din juriu au făcut parte prof. Dana Anton, Nita Axinia si elevii Cielecki Dimitrie, Ioan Iulia, Tudora Dumitrita, Alexandra Soldanescu, doi elevi de clasa a V-a și directoarea instituției, prof. dr. Mihaela Bărbăcuț, care a ajutat la realizarea acestui eveniment. În urma deliberării, juriul a acordat titlul de Miss Crăciun, elevei Carmen Drobotă, iar titlul de Mister Craciun a revenit elevului, Toader Cosmin. Toți participanții au primit titlul de "Salvator al Craciunului". Astfel a fost salvat Crăciunul…

Crăciunul este o sărbătoare a familiei, iar profesorii și elevii de la această instituție de învățământ formează o adevărată familie. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.