“Barometrul Școlar” la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

Vineri, 10 ianuarie 2014, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, a avut loc întâlnirea coordonatorilor de proiecte și programe educative din zona Fălticeni, având ca temă “Barometrul Școlar”.

La activitate au participat 35 de coordonatori de proiecte de la școlile din zona Fălticeni, reprezentanți ai comunității locale și inspectorii școlari Tatiana Vîntur și Eleonora Bulboacă din partea Inspectoratului Școlar Suceava.

„Pentru pregătirea acestui eveniment, toate cadrele didactice de la Colegiu s-au implicat efectiv pentru ca activitatea să poată fi susținută în cele mai bune condiții și la un nivel în concordanță cu statutul instituției de Școală Europeană”, ne-a declarat prof. dr. Mihaela Jarcău.

Agenda activității a cuprins dezbaterea unor teme cum ar fi factorii reușitei școlare și o prezentare a dinamicii reușitei școlare în baza analizei unor chestionare aplicate pe un grup de 300 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a de liceu, 300 de părinți ai acestor elevi și 50 de cadre didactice de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, analiză realizată de consilierul educativ prof. dr. Mihaela Jarcău. S-au desfășurat și 5 ore demonstrative susținute de prof. Viorica Ionițe, prof. Constantin Feștilă Bogdan, prof. Cătălin-Gabriel Crețu, prof. Tudorița Ungureanu, prof. Simona Trușcan și maistru Gianina Stanciu, directoarea colegiului, prof. Claudia Suseanu a realizat un ransfer de experiență și bune practici. Inspectoarele Tatiana Vîntur și Eleonora Bulboacă au coordonat diseminarea proiectului „Practici inovatoare și strategii care favorizează succesul școlar” dezvoltate în cadrul proiectului Leonardo da Vinci LLP/LDV/VETPRO/RO/2012/087.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.