Dezapezire Falticeni

Începând de vineri, șase utilaje ale Serviciului de utilități publice din cadrul Primăriei Municipiului Fălticeni acționează 24 de ore din 24 pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil și de pe trotuare și pentru a împrăștia material antiderapant. Se lucrează în două schimburi de câte 12 ore astfel încât să se poată asigura intervenția pe toate străzile și pentru a nu există probleme în trafic pe principalele artere de circulație.

Prioritar pentru angajații de la Servicul de utilități publice este partea din DN 2 care traversează municipiul și drumurile care asigură legătura cu localitățile limitrofe. Tot la priorități sunt incluse străzile care asigură legătura cu Spitalul Municipal și secțiile acestuia situate pe străzile Aleea Nucului și Plutonier Ghiniță, Stația de ambulanță, Detașamentul ISU,  Detașamentul de Jandarmi și Poliția Municipală, străzile care duc spre fabricile de pâine și cele spre magazinle cu produse alimentare.  În interescțiile și pe drumurile în pantă s-a acționat cu nisip și sare pentru a nu se înregistra blocaje.

Acțiunea de deszăpezire a fost îngreunată în multe zone din oraș din cauza mașinilor parcate pe carosabl, administrația locală făcând apel la posesorii de autoturisme să le parcheze astfel încât să permită intervenția utilajelor. Conform primarului Cătălin Coman, pe unele aleii nu s-a putut interveni datorită mașinilor parcate haotic, nealiniate lângă bordură. Admninsitrația locală a cerut populației să curețe trotuarele din fața locuințelor sau a spațiilor comerciale pe care le dețin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.