Trei week-enduri de Serbări ale zăpezii la Vatra Dornei

Programul celei de-a XXXI-a  ediții a Serbărilor zăpezii s-a prelungit cu încă un week-end, astfel încât și cei care vor petrece primele două zile  ale lunii martie la Vatra Dornei să aibă parte de spectacole.

Distracția din primul week-end va începe vineri, 14 februarie, de Valentine's Day cu o discotecă în aer liber în care Michael Star va mixa cele mai cunoscute melodii de dragoste.

Pe 15 februarie startul petrecerii din Parcul municipal va fi dat la ora 18,00 de Rawanne și Marina după care pe scenă vor urca Alessia, Artisband și Sore. Ziua de duminică, 16 februarie, va fi dedicată folclorului. Începând cu ora 15.00 vor evolua Ansamblul “Plaiurile Dornelor”, Mădălina Candrea, “Junii Mureșului”, Alexandru Jidveanu, Marius Zgâianu și Ansamblul „Străjerii Bucovinei”.

În luarea deciziei s-a ținut cont și de faptul că în această perioadă la Vatra Dornei vor fi organizate două competiții sportive de excepție pentru județul Suceava. Este vorba despre etapa a șaptea, finală, a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală, întrecere rezervată seniorilor (17 și 19 februarie), și ediția a noua a Campionatului Mondial de Juniori la sanie pe pistă naturală (21 și 23 februarie).

Pentru cel de-al doilea weekend, startul distracției va fi dat tot de dorneanul Michael Star,  pe 22 februarie, la ora 18,00, în Parcul municipal. De la ora 18,30, până la ora 22,15 vor urca pe scenă cu recitaluri de câte 45 de minute Acces, Lora, Semnal M și Ami. De la ora 22,15 este programat un foc de artificii.

Duminică, 23 februarie, de la ora 15.00, vor evolua Ansamblul „Poienița” din  Poiana Stampei, Ilioara Ștefănel, Miruna și David Țăran, Ansamblul „Balada” Bistrița, Călin Brăteanu, Daiana Ivașcu, Ansamblul Dorna Dorului (Corina Hodiș Irod, Ionel Chiruță, Petronela Coca, Mărioara Nichituș, Maria Toma Urzică), maratonul folcloric fiind încheiat de Adriana Bucevschi.

Și pe 1 martie, primul care va urca pe scenă la ora 19,00, va fi  Michael Star urmat de  trupa Nord-Est, Alina Eremia – Lala Band și Deepcentral.

            Duminică, 2 martie, în spectacolul folcloric programat să înceapă la ora 15,00 vor evolua Ansamblul „Brădulețul” din Dorna Arini, Pamfil Roată, Ansamblul „Arcanul” din Suceava, Elisa Hechelciuc și Ansamblul „Ciobănașul” și maestrul Cristi Năstase. 

            Ediția din acest an a Serbărilor zăpezii este organizată de Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei. 

 

1607039_1455292461352619_1074282343_n serbari 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.