Exercițiu comun de antrenament

În perioada 24-28 aprilie la sediul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni se va desfășura „Exercițiul comun de antrenament în domeniul ordinii publice, cu participarea efectivelor Jandarmeriei Române și Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova.

„La activitate vor participa 20 de ofițeri din Trupele de Carabinieri din Republica Moldova. Exercițiul se desfășoară în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităților Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”, cu finanțare din bugetul de asistență pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Interne”, ne-a declarat cpt. Irina Airinei, purtătătorul de cuvânt al Școlii de Subofițeri Jandarmi.

Exercițiul constituie a treia activitate ce are loc în Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni cu efective ale Trupelor de Carabinieri. În perioada 27.01-21.02.2014, zece carabinieri au participat la un curs de inițiere în limba engleză și în perioada 03.03-18.04.2014, 20 de subofițeri carabinieri desfășoară un curs intensiv în domeniul ordinii și siguranței publice.

Falticeni-DSC_0149

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.