Un nou titlu de campion national

Clubul Kim Long Dao Fălticeni a obținut rezultate foarte bune la a XXIV-a ediție a Campionatului Național de Qwan Ki Do pentru Copii care a avut loc sâmbătă și duminică la Brașov.

Competiția a reunit 312 sportivi la probele tehnice individuale Thao Quyen și 200 sportivi la probele de lupta pe echipe Song Da, cu vârste între 4 și 12 ani, proveniți de la 22 de cluburi sportive din 15 orașe, reprezentând 10 județe. Printre aceștia s-au numărat și 14 sportivi din Fălticeni pregătiți de antrenorul Marius Maxim: Ioana Maxim, Raul Gherasim, Mario Pricop, Eduard Toader, Ștefana Șoptelea, Daria Constantin, Arianna Radu, Răzvan Mogage, Nicolae Mogage, Tudor Bărăscu, Iasmina Grigore, Gabriela Vultur, Delia Apostol și Sebastian Oprișanu.

Cele mai bune rezultate au fost obținute și de această dată de fete, care au obținut pentru clubul fălticenean un titlu național și o medalie de bronz.La stilul Song Dao, lupte, categoria 9-10 ani, echipa formată din Arianna Radu și Daria Constantin s-au clasat pe locul 3. Titlul național (locul 1), a fost obținut la stilul Song Dao, lupte, categoria 11-12 ani, de fălticenencele Delia Apostol, Gabriela Vultur și Iasmina Grigore.

“A fost o competiție dură, cu un număr foarte  mare de participanți, în care oboseala acumulată de copiii datorită distanței mari și-a spus cuvântul. Medaliile obținute sunt rezultatul pregătirii temeinice din cadrul antrenamentelor și dorinței de afirmare a acestor sportivi”, ne-a declarat antrenorul Marius Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.