Artiștii spun Verde pentru Falticeni

Miercuri, 2 aprilie, Keo, Mateo, Leo Iorga și Skizzo Skillz, alături de Marius Gavrilă, inițiatorul și dezvoltatorul conceptului Mix Music Evolution, au fost prezenți la Câmpulung Moldovenesc și la Fălticeni în cadrul campaniei de plantare de arbori „Artiștii spun Verde pentru România”. Campania se desfășoară în orașele care au găzduit în anul 2012 spectacolul „Mix Music Evo”.

Primii care s-au bucurat de prezența vedetelor la sesiunea de împădurire au fost locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, unde activitatea a început la ora 09,00. În Fălticeni, începând cu ora 12,00, alături de Keo, Mateo, Leo Iorga, Skizzo Skillz și Marius Gavrilă au plantat tei și platani primarul Cătălin Coman și Paul Buhlea, directorul general al Primăriei Fălticeni.

De la Fălticeni artiștii au plecat la Roman, apoi la Onești, urmând ca joi să planteze copaci la în Eforie Nord și în Mangalia.

“Prin campania Lidl și Mix Music Evolution <1 leu pentru copacul meu>, șase localități din România beneficiază de sesiuni de împădurire. Publicul concertelor s-a bucurat de muzică și distracție, contribuind în același timp și la bunăstarea mediului înconjurător”, a spus Marius Gavrilă.

            Artiștii au promis că vor reveni in luna iunie la Fălticeni pentru a vedea cât au crescut pomii plantați de ei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.