Plăcuțe indicatoare pentru strazi si scările de bloc

Marți, 1 aprilie, a început montarea pe blocurile din municipiul Fălticeni a plăcuțelor indicatoare. Aleea Nucului a fost prima strada a căror locuitori au beneficiat de aceasta modalitate de identificare. În această lună toate blocurile din municipiul Fălticeni vor avea o astfel de plăcuță, apoi toate străzile municipiului vor primi indicatoare noi, acțiunea va fi finalizată în luna iunie.

Plăcuțele, pe care sunt scrise cu litere mari, vizibile de la distanță, numele străzii, numărul blocului și scara de bloc aferentă sunt confecționate din fonduri proprii și vor fi montate de angajații primăriei, fără a se încasa vreun ban de la cetățeni. Măsura a fost necesară deoarece sunt peste 25 de ani de când nu au mai fost montate plăcuțe indicatoare pe imobilele și străzile din Fălticeni.

“Este un prim pas pentru a avea un oraș civilizat, în care să nu te rătăcești pe străzi fără nume, sau căutând blocuri care nu au nici un elemnt de recunoaștere.  Pe lângă plăcuțele de identificare a scărilor de bloc, vor fi montate și plăcuțe, care să-i ajute pe trecători să identifice rapid strada pe care se află. Rugăm cetățenii și agenții economici să protejeze aceste indicatoare și să nu lipească pe ele diverse anunțuri sau materiale promoționale”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

C.P.

Falticeni-palcuta 1 Falticeni-placuta 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.