Doctorul Vlad Morariu este noul manager al Spitalului Municipal Fălticeni

De la 1 aprilie 2014, postul de manager al Spitalului Municipal Fălticeni este ocupat oficial, pe o perioadă de 3 ani, de dr. Vlad Morariu, în urma concursului organizat la sfârșitul lunii martie.

Numirea noului manager a fost oficializată marți, 15 aprilie, în cadrul unei întâlniri a conducerii Spitalului Municipal cu medicii, personalul medical și ceilalți angajați ai instituției.

Vlad Morariu a prezentat obiectivele mandatului său. Un obiectiv imediat pe agenda noului manager este reorganizarea unor servicii în vederea eficientizării acestora, cu accent pe activitatea laboratorului. O atenție deosebită va fi acordată susținerii proiectului de construcție a noului spital municipal, astfel încât din toamna anului 2015 activitatea medicală să se desfășoare în noua clădire.

„Îl asigur pe managerul Vlad Mororiu și pe medicii Spitalului Municipal Fălticeni că vor avea în Primăria Fălticeni un sprijin real în tot ceea ce privește susținerea activității instituției. Sunt convins că împreună vom realiza cea mai mare dorință a fălticenenilor și a locuitorilor zonei Fălticeni, aceea de a avea un spital nou la Fălticeni. Este un obiectiv realizabil și avem susținerea autorităților guvernamentale pentru a-l duce la bun sfârșit”, a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, Primarul municipiului Fălticeni. 

manager_doctor_vlad_morariu

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.