În acest an, la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni se organizează centrul zonal de selecție pentru pompieri

În baza prevederilor Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 30/ 2014 pentru aprobarea metodologiei de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, sesiunea 2014 și a Dispoziției Directorului General al Direcției Generale Management Resurse Umane nr. II/ 519 din 07.04.2014 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni se organizează Centrul zonal de selecție Fălticeni pentru candidații din județele Bacău, Botoșani, Covasna, Galați, Harghita, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea.

Tinerii din aceste județe care doresc să fie recrutați pentru a participa la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești se prezintă la unitățile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – structura de resurse umane, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate și vor susține probele eliminatorii din etapa I la centrul zonal Fălticeni.

Probele eliminatorii constau în evaluarea psihologică, examinarea medicală, verificarea aptitudinilor fizice și se vor susține în trei serii: prima serie – 26 aprilie 2014; a doua serie – 14 iunie 2014; a treia serie – 11 august 2014.

Pentru prima serie au optat să participe 12 candidați: 7 din județul Neamț, 3 din Galați și câte unul din Suceava și Botoșani. Candidații se vor prezenta la centrul de selecție la data pentru care au optat, având asupra lor cartea de identitate sau pașaportul, precum și echipamentul sportiv. Candidații care nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice se pot înscrie pentru o nouă susținere a acesteia și în a doua, respectiv a treia serie a etapei I de selecție. Rezultatele etapei I de selecție vor fi comunicate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" – Boldești, unde candidații vor susține proba de cunoștințe la data de 10 septembrie 2014.

Alte centre zonale sunt organizate în Boldești la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” și în Cluj Napoca la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”.

                                                                                        

Concursul de admitere la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni se desfășoară în perioada 6-14 septembrie

            În conformitate cu Dispoziția directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I nr. II/508/02.04.2014 privind recrutarea și selecția candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2014, Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni i-au fost repartizate 125 de locuri, comune pentru femei și bărbați.

            Fișele de înscriere pentru admiterea la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni se depun la unitățile de recrutare până la data de 14 august 2014.

Dosarele candidaților se realizează la nivelul structurilor teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în raport de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

            După încheierea primei etape de selecție (încheierea fișei medicale și evaluarea psihologică), dosarele candidaților vor fi trimise la sediul școlii noastre unde în perioada 6-14 septembrie se va desfășura concursul de admitere. Candidații vor susține probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice) și proba de verificare a cunoștințelor. Detalii privind datele și orele de desfășurare a probelor vor fi cuprinse în graficul de desfășurare a concursului de admitere ce va fi afișat în timp util la avizierul școlii și postat pe site-ul www.jandarmeriafalticeni.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.