Deschiderea Campionatului instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne la Fălticeni

Luni, 28 aprilie, ceremonia de deschidere a Campionatului instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne a reunit peste 200 de studenți, elevi și profesori. Competiția organizată anual de Centrul Cultural al MAI se desfășoară pentru prima oară la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni.

La festivitatea de deschidere au luat cuvântul prefectul județului Suceava – domnul Florin Sinescu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava – domnul Alexandru Rădulescu, primarul municipiului Fălticeni – domnul Cătălin Coman și comandantul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni – colonel Liviu Marian care a declarat deschis Campionatul instituțiilor de învățământ.

A urmat defilarea loturilor de sportivi, respectiv 193 de participanți, din care 37 de fete. Școala de Subofițeri Jandarmi  Fălticeni fiind reprezentată de 23 de elevi, din care 5 fete. Sportivii se vor întrece la competiții de minifotbal, tir, atletism, tenis de masă, judo și cros, conform programului competiției.

Festivitatea de premiere va avea loc la sediul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, miercuri, 30 aprilie începând cu ora 12,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.