Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni a participat la Târgul Firmelor de Exercițiu

În perioada 7 – 9 mai 2014 a avut loc la Plaza România din București, a XI-a ediție a Târgului Firmelor de Exercițiu, o ediție internațională, organizată de Colegiul Economic “Costin C. Kirițescu”, eveniment la care municipiul Fălticeni a fost reprezentat de Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni.

În competiție s-au înscris 92 de firme de exercițiu din țară și străinătate, cu participare directă, și 23 de firme de exercițiu cu participare indirectă.

Trei firme de exercițiu, F.E. AGRIFRUCT S.R.L., coordonată de prof. Anișoara Manolache  (Chiril Cristian, Irimia Liana, Nechita Iulia, Nicolaescu Daniela, Rotariu Cezar – elevi în clasa a XI a S.A.), F.E. ART PEISAJ S.R.L., coordonată de prof. Florența Bocanci (Adumitresei Lăcrămioara, Antohi Marilena, Cocoloș Andreea, Corbu Iulian, Lungu Ciprian – elevi în clasa a XII a S.B.) și F.E. MARKETING EXPERT S.R.L., coordonată de prof. Amalia Stafie (Boaru Elena, Mitria Gabriel, Anița Marius, Aldea Viorica, Ciotină Petruța – elevi în clasa a XI a S.B.), au concurat pentru un loc pe podium. Toate cele trei firme  au obținut Certificat de participare, iar  F.E. ART PEISAJ S.R.L. a obținut Mențiune la secțiunea “Cel mai bun bun spot”.

“Este un rezultat foarte bun pentru școala noastră deoarece este prima participare la un târg internațional. Considerăm că prin prezența la acest eveniment am adus un plus de valoare atât cunoștințelor elevilor, cât și activității noastre de dascăli deoarece echipele de elevi și-au însușit din experiența colegilor din întreaga țară și din străinătate, iar noi profesorii, pe lângă coordonarea activității echipelor, am participat la trainingul <Utilizarea Ghidului Virtual pentru Educație Antreprenorială>, organizat de Junior Achievement. Sperăm să  reprezentăm cu cinste colegiul și municipiul Fălticeni și la alte târguri naționale și inernaționale ale firmelor de exercițiu”, ne-a declarat prof. Florența Bocanci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.