Primăria Fălticeni pregăstește spectacole si cadouri pentru copiii din municipiu

Duminică, 1 iunie 2014, Primăria Municipiului Fălticeni, Consiliul Local Fălticeni și unitățile de învățământ preșcolar și gimnazial, vor organiza manifestări culturale prilejuite de Ziua Internațională a Copilului.

Distracția va debuta la ora 12, pe platoul din fața sediului administrativ al municipalității, cu un concurs de desene pe asfalt, eveniment derulat în colaborare cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu”.

De la ora 17, copiii sunt așteptați în Piața “Nada Florilor”, la un spectacol de muzică și dans, organizat de Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” și Clubul Copiilor Fălticeni.

Din partea Primăriei Fălticeni vor fi oferite peste 1000 de pachete de dulciuri copiilor care vor participa la aceste evenimente.

“1 iunie este o zi importantă pentru copiii din întreaga lume și în special pentru copiii fălticenenilor. Vom marca an de an această sărbătoare a copilăriei, pentru că avem copii frumoși și isteți care merită, pe lângă dragostea părintească, sprijinul comunității. Pentru că dorim să le oferim celor mici toată susținerea, nu ne limităm doar la spectacole și dulciuri într-o zi anume din an și vom continua să amenajăm în această vară locuri de joacă în toate cartierele Fălticeniului”, a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, Primarul municipiului Fălticeni.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.