Caravana Culturală poposeşte timp de două zile la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc

“Vara asta filmele şi cărţile vin la tine! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraş, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire”. Sub acest slogan prima Caravana Culturală de film şi carte din Romania,  îi invită pe iubitorii de cultură din Fălticeni, pe 11 iulie, în Piaţa “Nada Florilor”. 

Caravana Culturală de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfăşura în oraşele mici şi mijlocii din România, a început pe 9 iulie la Vaslui, urbea de pe Şomuz fiind a doua localitate din ţară, în care, timp de două zile consecutive, artiştii, autorii şi titlurile preferate  vor fi mai aproape de familiile noastre.

“Venim în Fălticeni, unde, în 11 şi 12 iulie, ne întâlnim în Piaţa “Nada Florilor”. 

Dacă eşti interesat de cultură şi educaţie, te invităm într-o atmosferă prietenoasă, în aer liber pentru două zile de bucurie în care vom difuza câte un film pe seară, în timp ce cărţile din stand te vor îndemna să le citeşti, pagină cu pagină. În fiecare seara vei avea ocazia să vizionezi un film de colecţie pe marele ecran şi să caştigi premii în cărţi de la editura Nemira. Vor fi alături de noi şi partenerii Mercedes-Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur si Persil (Henkel) care te vor aştepta la eveniment cu multe alte activităţi, premii şi surprize estivale. În fiecare seara, de la ora 19, v-am pregătit un program bogat, divers, tentant. Pentru început e bine să treceţi pe la centrul de informare ca să aflaţi detalii despre ce v-am pregătit. În continuare vă invităm să vă înscrieţi la tombolă, apoi să vă distraţi în spaţiile special organizate de partenerii noştri. Bineînţeles că nu veţi putea ocoli mini-biblioteca mobilă. Iar dacă vi s-a făcut foame, vă oferim mâncare şi băutură. Dar terminaţi-o repede, căci la ora 19,30 începe filmul. În prima seară veţi viziona <Midnight in Paris / Miezul nopţii în Paris> (2011, scris şi regizat de Woody Allen), iar în a doua seară „King's Speech / Discursul Regelui” (2010). Bineinţeles că după film vom anunţa căştigătorii tombolei. Va dorim distracţie placută”, ne-a declarat Alexandra Nica, PR Coordinator în cadrul caravanei.

După Fălticeni, Caravna va poposi în judeţul Botoşani urmând să se întoarcă la  Câmpulung Moldovenesc pe 17 Iulie. Ca să afli când ajunge şi la tine în oraş intră pe siteul  http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.