Fălticeneaneanul Vasile Filip, câştigătorul a trei turnee organizate în ultima lună de Federaţia Română de Tenis

Fălticeneaneanul Vasile Filip (12 ani), câştigătorul a trei turnee organizate în ultima lună de Federaţia Română de Tenis, participă la “Cupa Emy”, care se desfăşoară la Roman în perioada 24-29 august, tot de FRT. 

Tânărul tenismen legitimat la clubul Select Suceava, dar care se pregăteşete la Fălticeni cu antrenorul  Marcel Dascălu, a reuşit să intre în primii patru jucători de pe panoul principal, după ce l-a învins luni, fără drept de apel, cu 6-0 / 6-0, pe Vlad Andrieş (Condor P. Neamţ), al treilea favorit al turneului la Grupa 12 ani, iar marţi la învins pe Tudor Livezeanu. Vasile Filip s-a mai întâlnit în această lună cu Vlad Andrieş în finala Cupei Kober, la Piatra Neamţ, turneu câştigat la categoria 12 ani de fălticenean.

În sferturile de finală disputate marţi, 26 august, Filip l-a întâlnit pe Tudor Livezeanu (Kymstar P. Neamţ) pe care l-a învins tot cu 6 -0 / 6-0. 

Astăzi, în semifinală, Vasile Filip îl va întâlni pe George Grumăzescu, de la Clubul Atletic Roman favoritul nr. 1 al turneului.

“Este cel mai greu meci a lui Vasile din acest turneu. Sportivul romaşcan are avantajul terenului propriu şi al publicului, sportivul Fălticenean are până acum numai victorii la scor, dar are dezavantajul navetei la Roman pentru a participa la acest turneu, sponsorul nostru, Grigore Florea, patronul firmei Raitar, asigurându-ne banii pentru transport. Aşteptăm şedinţa tehnică de marţi seara pentru a şti ora la care va evolua”, ne-a declarat Marcel Dascălu.

Falticeni-vasile_filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.