“Cupa Jandarmeriei” la pescuit sportiv

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, în organizarea Asociaţiei Sportive “Şomuz” Fălticeni,  pe iazul Şomuz II, lângă pontonul din Parcul “Nada Florilor” s-a desfăşurat prima editie a “Cupei Jandarmeriei” la pescuit sportiv.

După cum ne-a informat mr. Cătălin Ungureanu, preşedintele Asociaţiei Sportive “Şomuz” Fălticeni,  competiţia a reunit un număr de 30 de ofiţeri şi subofiteri de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Falticeni, pasionaţi de pescuit.

După şase ore de concurs, cântarul a hotărât clasamntul final. Locul I a fost adjudecat de plt. maj. Victor Hrebenciuc (4,5 kg total şi captura cea mai mare – 1,6 kg), locul II – plt. maj. Marcel Alexa (3,5 kg), iar locul III a fost ocupat de lt. col. Mădălin Franciuc (2,37 kg). Racul cel mai mare a fost capturat de Marcel Alexa, pestele cel mai mic s-a agăţat în cârligul lui Radu Savin iar prima captură i-a aparţinut lui Cristi Trifina.

Câştigătorii au primit echipamente de pescuit, cupe, medali, diplomei si felicitarile organizatorilor.

“A fost o activitate de relaxare binevenită pentru cadrele militare, după o perioadă foarte încărcată, cu multe examene organizate la nivelul şcolii”, ne-a declarat Cătălin Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.