Spaţiu de joacă inaugurat la Grădiniţa cu program prelungit “Pinocchio”

Marţi,14 octombrie, în curtea interioară a Grădiniţei cu program prelungit “Pinocchio” din Municipiul Fălticeni a fost inaugurat noul spaţiu de joacă destinat preşcolarilor care învaţă la această instituţie de învăţământ..

La acest eveniment festiv au fost invitaţi să participate principalii beneficiari – copiii, părinţi, membrii Consiliului de Administraţie a Grădiniţei, consilieri locali, primarul Cătălin Coman. Pentru ca cei mici să nu se accidenteze la joacă, să aibă sănătate şi puterea de a învăţa lucruri frumoase d ela doamnele educatoare, doi preoţi au sfinţit noul parc de joacă.

“Este un loc de joacă de care aveam mare nevoie, un spaţiu care asigură siguranţa copiilor, este modern, atractiv. Mulţumim autorităţilor locale care şi-au aplecat atenţia asupra asupra nevoilor noastre, modernizând spaţiile pentru servirea mesei, achiziţionarea unei maşini moderne de spălat vase şi alte obiecte necesare pentru buna funcţionare a grădiniţei”, a declarat prof. Adriana Samson, direcotarea G.P.P Pinocchio.

Finanţat de la bugetul local, spaţiul de joacă a fost amenajat în vara acestui an şi este folosit în condiţii de siguranţă de copii. Anterior, grădiniţa a deţinut o serie de dotări care nu puteau fi utilizate în cadrul programului de joacă.

Prezent la eveniment în triplă calitate, părinte, cadru didactic şi primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman a declarat că bucuria celor mici este o răsplată suficientă. “Să vă jucaţi sănătoşi, să nu distrugeţi ceea ce v-a fost oferit, şi să ascultaţi de doamnele educatoare, de părinţi şi de bunici”, a fost mesajul primarului Cătălin Coman către cei mici.

Panglica inaugurală a noului spaţiu de joacă a fost tăiată de primarul Cătălin Coman, directoarea Adriana Samson şi Marius Iacob, reprezentant al părinţilor preşcolarilor de la G.P.P Pinocchio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.