GALERIA MICULUI PRINŢ ediţia a II-a, Fălticeni, 06.12.2014

Expoziţia eveniment „Galeria Micului Prinţ”,  Ediţia a II-a, propune tinerilor de gimnaziu şi de liceu să participe la crearea unei poveşti unice pe benzi desenate, să modeleze personaje de poveste şi să iasă din  realitatea şcolară, dând frâu liber imaginaţiei!

 

Expoziţia se află deja la cea de-a doua ediţie şi este singurul eveniment de acest gen din Fălticeni. Anul acesta noutatea  este adusă de faptul că atelierul „Galeriei Micului Prinţ” va avea loc în incinta Muzeului de Artă „Ion Irimescu”,  iar amenajările gândite pentru expunerea creaţiilor vor conduce nu numai copiii, dar şi oamenii mari, pe tărâmuri de basm. Mai mult de atât, în plus faţă de anul trecut, anul acesta modelajul va fi noul subiect de workshop pentru micuţi, iar ca emblemă a acestui concept, va fi mascota Micului Prinţ. Expoziţia va putea fi vizitată timp de o săptămână, iar seara de Moş Nicoale va fi prilej de a lua parte la vernisaj.

Înscrierile copiilor vor avea loc în perioada 20.10.2014 – 26.10.2014. Participanţii trebuie să aibă vârste cuprinse între 8 şi 16 ani, iar tema creaţiei va fi la alegere. Copiii vor putea imagina şi întruchipa prin desen personaje din poveşti, întâmplări personale, şi de ce nu, să propună o continuare a poveştii Micului Prinţ. Desenele vor putea fi trimise pe adresa de facebook a evenimentului „Galeria Micului Prinţ” sau aduse direct la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”. Cele mai inspirate desene vor îmbrăca timp de o săptămână  incinta muzeului, iar doritorii vor putea aprecia munca copiilor la vernisajul din data de 06.12.2014.

Expoziţia va veni şi cu alt gen de manifestări artistice: muzică, lectură şi fotografie, iar invitaţii vor fi, alături de participanţi şi organizatori, gazda dumneavoastră pe tot parcursul evenimentului.

Vă aşteptăm!

 

Organizatori,

Prof. arte plastice: Anca Șoldănescu – Colegiul Naţional „Nicu Gane”

Prof. limbă şi literatură română: Constantin Bogdan Feştilă – Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

10723423_790461997643029_1634572673_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.