C.S.S. Nicu Gane în semifinala campionatului de minivolei

În perioada 28 februarie – 1 martie, Clubul Sportiv Şcolar Bacău a fost gazda ultimului turneu al Seriei A (Grupa Moldova) din cadrul Campionatului Naţional de minivolei-băieţi. La turneu turneu a participat echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar “Nicu Gane”, alături de LPS CCS Suceava, CSS Bacău, CSS Botoşani. Deja calificaţi pentru turneul semifinal, băieţii antrenoarei Diana Floriştean -au prezentat foarte bine în faţa colegilor de la celelate cluburi participante, dar şi a spectatorilor băcăoani, înregistrând 3 victorii în 3 meciuri şi confirmând astfel rezultatele obţinute în turneele anterioare.

Cu rezultatele înregistrate în cel de-al patrulea turneu, formaţia fălticeneană si-a asigurat locul 1 in grupă, calificându-se pentru faza semifinală a competiţiei unde participă echipele clasate pe primele două locuri din cele şapte serii şi cele mai bune două echipe de pe locul trei.

În clasamentul final al Seriei A, CSS Nicu Gane a înregistrat 9 victorii din 9 meciuri, 5 meciuri fiind  căştigate cu scorul de 3 – 0 la seturi iar 4 meciuri cu scorul de 3- 1 la seturi.

“CSS <Nicu Gane> este o echipă chiar foarte bună la nivel de minivolei, cu jucători care atacă foarte bine. Sunt mulţumit de băieţii care au jucat ca titulari, dar nu ne-am bazat doar pe ei pentru a câştiga ultimele meciuri. Avansul confortabil ne-a permis să să rulăm în teren întregul efectiv de jucători. Echipa noastră este mult mai bună şi mai închegată decât anul trecut, iar visul nostru este să ajungem în turneul final”, ne-a spus antrenoarea Diana Floriştean.

Lotul echipei CSS “Nicu Gane ” minivolei băieţi: Albu Gabriel – căpitan, Cosmin Tanasă, Onofrei Alexandru, Buta Ştefan, Toader Sebi, Borlache Robert, Moşneagu Mihnea, Stan Ştefan, Chelaru Paul, Dobre Silviu, Cernăuţean Tudor, Cojocaru Paul.

În faza semifinală, care se va desfăşura în perioada 18-19.04.2015, echipele calificate vor fi împărţite în 4 serii a câte patru echipe, repartiţia făcându-se pe criterii valorice şi geografice, echipele disputând un turneu simplu cu două jocuri pe zi.

Desemnarea localităţilor care vor găzdui turneele din faza semifinală va avea loc în data de 17.03.2015, ora 17, la sediul Federaţiei Române de Volei.

Anul trecut CSS “Nicu Gane” Fălticeni a câştigat turneul final de mini volei masculin, după un meci dramatic în compania voleibaliştilor de la CSS Lapi Dej, impunându-se într-un final cu 3 la 2, pe seturi 25 la 17, 25 la 11, 15 la 25, 23 la 25 şi respectiv 15 la 12.

securedownload

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.