CSS „Nicu Gane” s-a calificat în turneul semifinal

Echipa de minivolei a CSS „Nicu Gane” Fălticeni va participa în perioada 18 – 19 aprilie la Turneul din faza semifinală care va fi organizat la Dej. În afară de gazde, CSS LAPI Dej, voleibaliştii de la CSS „Nicu Gane” vor mai întâlni în seria a IV pe CSS Blaj şi CSS Botoşani.  Celelate trei serii se vor desfăşura la Buzău, Brăila şi Ocna Mureş, în faza finală a competiţiei calificându-se echipele clasate pe primele 2 locuri în serie.

CSS „Nicu Gane” s-a calificat în turneul semifinal după ce a câştigat Seria A (Grupa Moldova) din cadrul Campionatului Naţional de minivolei-băieţi obţinând 12 victorii în cele 12 jocuri disputate.

“CSS <Nicu Gane> este o echipă cu jucători care atacă foarte bine. Avansul confortabil din seria calificărilor ne-a permis ca în ultimele meciuri să rulăm tot lotul, astfel încât să avem o echipă omogenă pentru semifinale. Visul nostru este să ajungem în turneul final”, ne-a spus antrenoarea Diana Floriştean.

Lotul echipei CSS “Nicu Gane ” minivolei băieţi pentru turneul semifinal este format din jucătorii: Gabriel Albu– căpitan, Cosmin Tanasă, Alexandru Onofrei, Ştefan Buta, Sebi Toader, Robert Borlache, Mihnea Moşneagu, Ştefan Stan, Paul Chelaru, Silviu Dobre, Tudor Cernăuţean, Paul Cojocaru.

Anul trecut CSS “Nicu Gane” Fălticeni a câştigat turneul final de mini volei masculin, după un meci dramatic în compania voleibaliştilor de la CSS Lapi Dej, impunându-se într-un final cu 3 la 2, pe seturi 25 la 17, 25 la 11, 15 la 25, 23 la 25 şi respectiv 15 la 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.