Tenis 10 FRT

Duminică, 22 martie 2015,  în organizarea TCM Roman s-au desfăşurat întrecerile din cadrul Cupei TCM Roman la tenis, un concurs la nivel naţional organizat în cadrul circuitului naţional Tenis 10. Tenis 10 FRT este un proiect al Federaţiei Române de Tenis, prin care se doreşte să implementeze, într-o formă adaptată, conceptul Play and Stay T10 elaborat de Federaţia Internaţională de Tenis. La întreceri participă copii cu vârsta maximă împlinită de 10 ani.

La concursul de la Roman, au participat peste 40 de copii din Iaşi, Paşcani, Roman, Bacău, Piatra Neamţ, Fălticeni şi Tecuci. Secţia de tenis a ACS „Şomuz” Fălticeni a participat cu patru copii, toţi urcând pe podium.

Aşa cum am aflat de la instructorului Marcel Dascălu, copiii „au avut o prestaţie foarte bună, au avut noroc, au descoperit repede punctele slabe ale adversarilor, şi au reuşit să ridice sala în picioare în unele momente ale competiţiei, cum s-a întâmplat în cazul lui Ştefan Fântânaru, un copil în vârstă de 5 ani”.

Sâmbătă, 4 aprilie, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, se va desfăşura al patrulea turneu Tenis 10 – Cupa „Nada Florilor” organizat în acest an în Municipiul Fălticeni sub egida Federaţiei Naţionale de Tenis.

Rezultatele copiilor din Fălticeni:

Nivelul Roşu: Locul 2 – Ştefan Fîntînaru (din 21 de copii înscrişi);

Nivelul Portocaliu – Fete: Locul 1 – Shara Guşă;

Nivelul Portocaliu – Băieţi: Locul II – David Onisii;

Nivelul Verde – Locul 3 – Shara Guşă, Locul 4 – David Buhă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.