Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

În perioada 18-19 aprilie 2015, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani a găzduit Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – Copii. La competiţia organizată de Federaţia Româna de Arte Marţiale în colaborare cu numeoşi parteneri din judeţul gazdă au participat peste 400 de copii, de la 20 de cluburi de arte marţiale din România.

Timp de două zile tinerii practicanţi ai artelor marţiale au demonstrat cât de bine cunosc tehnicile stilului Qwan Ki Do, cei mai buni fiind răsplătiţi pentru eforturile făcute cu diplome, medalii şi premii. Sportivii au participat la probe probe tehnice individuale, probe tehnice cu arme tradiţionale, probe tehnice cu partener şi exerciţii impuse.

Printre concurenţi s-au aflat şi 20 de copii pregătiţi de instructorul Marius Maxim la Clubul Kim Long Dao din Fălticeni care au participat la 7 categorii de luptă şi 7 categorii de tehnică. Clubul a obţinut un titlu de campion naţional prin echipa formată din Ioana Maxim şi Denisa Burlui. De asemenea, fălticenenii au urcat de alte două ori pe a treia treaptă a podiumului.

„Era loc şi de mai bine la acest concurs, nu pot spune că sunt pe deplin mulţumit. Vorbim însă de un titlu naţional şi asta nu poate decât să ne bucure. Ţin să-i felicit pe această cale toţi sportivii care au urcat pe podium la acest campionat naţional. Pentru noi urmează un alt concurs important, Campionatul de juniori şi seniori de la Bacău unde vom avea în premieră doi sportivi în concursul seniorilor”, a precizat instructorul Marius Maxim.

Rezultate:

Locul 1 / fete 7-8 ani/ Maxim Ioana şi Denisa Burlui (probă de luptă)

Locul 3 / băieţi 7-8 ani/ Raul Gherasim, Sebastian Oprişanu, Mario Pricop (probă de luptă)

Locul 3 / fete 9-10 ani/ Alexia Ceparu şi Denisa Dumitrache

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.