Concursul „Ştiu şi aplic”

În perioada 15– 17 mai 2015 s-a desfăşurat  la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi, etapa naţională a Concursului „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii”, competiţie la care Municipiul Fălticeni a fost reprezentat de . Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Concursul a fost organizat pentru a treia oară la nivel naţional în judeţul Iaşi, cu scopul de a promova în rândul tineretului disciplina Securitate şi sănătate în muncă.

Competiţia a fost organizată Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice în parteneriat cu Inspecţia Muncii şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi în colaborare cu specialiştii din cadrul Inspectoratelor Şcolare Judeţene, Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi – Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial.

Aşa cum am afalt de la prof. dr. Mariana-Silvia Ţuca, directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, unitatea de învăţământ de pe Şomuz a fost reprezentat de echipa formată din elevele Alexandra Gherasim şi Andreea-Diana Ciobanu, coordonate de prof. ing. Mioara Pădurariu, echipă care a obţinut premiul III.

Echipajul fălticenean a avut de trecut trei probe: Verificarea cunoştinţelor teoretice şi prezentare echipamentului individual de protecţie, Test interactiv pe calculator şi Proba practică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.