Trafic rutier restircţionat în intervalul 5-15 iunie pe un segment din strada 13 Decembrie

Primăria Municipiului Fălticeni informează conducătorii auto că începând de vineri, 5 iunie 2015, ora 07.00 – până luni, 15 iunie 2015, se întrerupe circulaţia pentru toate categoriile auto, pe strada 13 Decembrie, pe segmentul Blocul Turn – până la intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari).

Restricţia este impusă pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului FARB CL-03 – „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”, reabilitarea instalaţiei de canalizare cu racordurile aferente.

În intervalul 5-15 iunie, traficul greu va fi deviat pe strada Republicii (prin faţa Administraţiei Fiscale Fălticeni) – intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari) – bulevardul 2 Grăniceri, şi retur pentru mijloacele auto care tranzitează municipiul Fălticeni spre Suceava.

Decizia a fost luată cu acordul Poliţiei rutiere. Au fost stabilite măsurile care se impun pentru asigurarea intervenţiei în situaţii de urgenţă a Staţiei de Ambulanţă şi a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.